Index Combustibil

Cu mediul în schimbare constantă în care trăim, suntem mereu în mișcare, adaptându-ne pentru a rămâne în pas cu realitatea prezentului. Ne străduim să ne menținem încrederea și să oferim servicii de înaltă calitate, pe care afacerea dumneavoastră se poate baza. Suntem hotărâți să transformăm orice obstacol într-o oportunitate de dezvoltare, alături de partenerii noștri de încredere, furnizorii și angajații noștri.

Având în vedere modificările semnificative de pe piață, cum ar fi creșterea prețurilor carburanților și volatilitatea pieței, suntem în situația de a introduce un “Index de combustibil” pentru serviciile noastre de transport. Acest index va fi aplicat la tariful de livrare al fiecărei expedieri în momentul creării acesteia, conform detaliilor prezentate în tabelul de mai jos:

EVS Courier vă va informa cu privire la Indexul de combustibil aplicat pentru luna viitoare în ultima zi lucrătoare a lunii anterioare, utilizând informațiile din tabelul de mai sus.

Această introducere a Indexului de combustibil ne permite să menținem tarifele serviciilor noastre la nivelul convenit, fără a le crește. Indexul de combustibil este corelat cu fluctuațiile prețurilor carburanților comunicate de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) pentru luna anticipată. În cazul în care prețurile combustibilului vor scădea pe piață, acest lucru se va reflecta într-o reducere a Indexului facturat și, implicit, a costurilor asociate. Toți sperăm la o stabilizare a prețurilor combustibilului și la o previzibilitate mai mare în ceea ce privește situația economică.

Scroll to Top